aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠέρασε ιατρικά ο Τσάβες, μάχη με το χρόνο!

Πέρασε ιατρικά ο Τσάβες, μάχη με το χρόνο!

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πέρασε τα ιατρικά τεστ, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος πήγε κατευθείαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ιατρικό κέντρο όπου τον περίμενε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Γιάννης Λεβάκος και έκανε άμεσα τις βασικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα και από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη υπογεγραμμένα τα συμβόλαια 3ετούς διάρκειας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του 26χρονου επιθετικού, αλλά και η επικυρωμένη συμφωνία με τη Μπόκα Τζούνιορς, το μόνο που απομένει είναι να αποσταλούν εγκαίρως κάποια ακόμη συνοδευτικά έγγραφα και κυρίως το ITC (International Transfer Certificate), η λεγόμενη και ως «μπλε κάρτα»από την ομοσπονδία της Αργεντινής.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του Παναθηναϊκού να προλάβει την προθεσμία (μέχρι τις 24:00 ώρα Ελβετίας, άρα έως τις 01:00 της Πέμπτης για την Ελλάδα) και να δηλωθεί ο Τσάβες στη λίστα της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ