aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάτησε τον Ατρόμητο ο σούπερ Παναιτωλικός!

Πάτησε τον Ατρόμητο ο σούπερ Παναιτωλικός!

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Ατρόμητο κι έφτασαν εύκολα στο τελικό 2-0.

Άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι μόλις στο 12ο λεπτό με τον Μαρκόφσκι. MVP ο «ζογκλέρ» Ρόσα, ο οποίος αναστάτωνε σε κάθε του ενέργεια την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, που δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει αντίδραση. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 76ο λεπτό όταν ο Μουνιός λίγα λεπτά μετά την είσοδό του εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντοέ κι έγραψε το τελικό 2-0.

Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Μάκη Χάβου. Το πρώτο με τον Ρόσα στο 5ο λεπτό και το δεύτερο με τον Μύγα στο 63’. Ήρωας ο Γκορμπούνοφ, καθώς με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα για τους Περιστεριώτες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72’ Μουνιός), Λόπες (68’ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81’ Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78’ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46’ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (65’ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ