aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάτησε την Ξάνθη και φουλ για τους «8» η ΑΕΛ!

«Γκάζωσε» προς τους «8» η ΑΕΛ. Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκονται οι «βυσσινί», καθώς επικράτησαν 3-0 της Ξάνθης (που είχε δοκάρι στο 16’) στην καλυμμένη με χιόνι «AEL FC Arena» στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων και κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, που απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήταν ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος τους πήρε από το χέρι με τα δύο τέρματα που σημείωσε. Αρχικά, ευστόχησε σε πέναλτι στο 28’, που υποδείχθηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Κασάδο στον Ντέλετις. Στο 32’ ο 30χρονος επιθετικός πήρε το… ριμπάουντ έπειτα από την απόκρουση του Ζίβκοβιτς στο σουτ του Αγκάνοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Λεοζίνιο, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ