aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΣάς στα Γιάννινα, βούλιαξε τη Λαμία

ΠΑΣάς στα Γιάννινα, βούλιαξε τη Λαμία

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Λαμία και επανήλθε στα τρίποντα μετά από 4 αγωνιστικές!

Ο Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ στο 30’ με ωραία κεφαλιά, ενώ στο 87’ ο Παμλίδης διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με πέναλτι.

Στους 12 βαθμούς ανέβηκε ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει σε θέση ουραγού και χωρίς νίκη έπειτα από 9 αγώνες (0-2-7)!

Το ματς

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως ωστόσο να καρποφορήσει η υπεροχή του, αν εξαιρέσουμε κάποια κόρνερ που κέρδισε στο πρώτο 10λεπτο.

Η Λαμία ανέβασε στροφές μετά το τέταρτο και ισορρόπησε κάπως, όμως δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις στατικές μπάλες της.

Κι ενώ το ματς δεν είχε ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’, με τον Εραμούσπε να σεντράρει από τα αριστερά και τον Ελευθεριάδη να παίρνει εξαιρετική, γυριστή κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 1-0.

Από ‘κει και πέρα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήλεγξε το ρυθμό και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί μέχρι το ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Τεννέ εμφανίστηκαν πιο… ζωηροί και ανέλαβαν τα ηνία. Μάλιστα, στο 54’ η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Χουτεσιώτης έδιωξε το σουτ του Ρόμανιτς στην κίνηση.

Η Λαμία συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει σοβαρά, αν εξαιρέσουμε μια φάση στο 75’, όταν ο Ντέλετιτς σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και ανέβηκαν. Στο 85’, ο Πίρσμαν κέρδισε πέναλτι από τον Μπεχαράνο, με τον Παμλίδη να το εκτελεί εύστοχα και να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του (2-0).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης – Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν – Μπρένερ (64’ Καρτάλης), Κάστρο, Σιόντης, Ντομίνγκεθ (77’ Κάργας) – Ελευθεριάδης (92’ Νάουμετς), Παμλίδης (92’ Δούμτσης)

Λαμία (Τεννές): Θεοδωρόπουλος – Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (91’ Γκούγκα), Μπουλούλης (56’ Αραμπούλι) – Βασιλόγιαννης (56’ Ντέλετιτς), Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (79’ Τσούκαλος) – Καραμάνος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ