aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η προσφυγή - Κανονικά το ματς στο Αγρίνιο

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η προσφυγή – Κανονικά το ματς στο Αγρίνιο

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων.

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός», αναφέρει η σχετική απόφαση.

Έτσι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο του Αγρινίου στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητούσε την ακύρωσή του επισημαίνοντας ότι είναι αντικανονική η διαδικασία η οποία ακολουθήθηκε για την αλλαγή της έδρας της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ