aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρέμεινε στο κόλπο

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο κόλπο της συμμετοχής στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 0-0 με την Μπαρσελόνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Υπάρχουν βέβαια και μαθηματικές πιθανότητες για τη 2η θέση στον 4ο όμιλο, όμως χρειάζεται τεράστια υπέρβαση ώστε η ομάδα του Τάκη Λεμονή να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα για τον «τελικό» με τη Σπόρτινγκ, την οποία πρέπει να νικήσουν για να πάρουν το πάνω χέρι για την 3η θέση στον όμιλό τους. Από εκεί και πέρα, ο Τάκης Λεμονής κατάφερε ξανά να μην ηττηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αφού μετά το 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι, κράτησε το «μηδέν» και με την Μπαρσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν να μείνουν… άσφαιροι σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2012.

Πάντως, ο Λεμονής απένειμε τα εύσημα στους ερυθρόλευκους μετά το παιχνίδι: «Σας χάρηκα σήμερα. Μπράβο σας για τη νοοτροπία που είχατε στο ματς και τη μεγάλη προσπάθειά σας. Γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά όλοι μας με τι αντίπαλο παίζαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο απολογισμός γίνεται πάντα στο τέλος και θα είναι λάθος εάν μείνουμε εδώ. Αυτό το ματς θα λειτουργήσει ως… εφαλτήριο για τη συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει».

Όπως και να έχει, οι πρωταθλητές στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ (15:00, 5/11).  Δεν λείπουν τα νέα προβλήματα για τον Λεμονή, καθώς με ενοχλήσεις από χτυπήματα αντιπάλων αποχώρησαν οι Καρσελά, Φιγκέιρας και Ένχελς, οι οποίοι θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ