aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαρατηρήσεις από Δώνη-Οι σκέψεις του για Τούμπα

Παρατηρήσεις από Δώνη-Οι σκέψεις του για Τούμπα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε σκορ πρόκρισης νικώντας με 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Ο 50χρονος τεχνικός είχε παράπονα από την χαλαρότητα που έδειξαν αρκετοί παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είχε ως συνέπεια οι γηπεδούχοι να μειώσουν και να απειλήσουν με ισοφάριση.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε χθες παρατηρήσεις στους παίκτες του για αυτή τη νωθρότητα που έδειξαν ακόμη και μετά το τρίτο τους γκολ τονίζοντας πως αυτή η νοοτροπία έχει ήδη στοιχίσει βαθμούς φέτος στην ομάδα και απέναντι σε αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, που είναι τα επόμενα ματς της ομάδας του, ανάλογη συμπεριφορά θα έχει συνέπειες για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα, επικρατέστερη διάταξη είναι το 4-2-3-1, χωρίς να αποκλείεται εντελώς ένα 3-4-3 με την προσθήκη του Κολοβέτσιου ως τρίτου στόπερ. Ο Ζαχίντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι διαθέσιμος, ενώ φαίνεται πως για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν δύο βασικά διλήμματα. Την θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Γιόχανσον και Αποστολάκης, ενώ αυτή του φορ Μακέντα και Καμπετσής, καθώς τόσο ο Σουηδός όσο και ο Ιταλός δεν είναι στο 100%.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες πλην των Μπεκ και Κότσαρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ