aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Tρία και λίγα ήταν…

Ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντί του τον τραγικό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Νίκησε άνετα με 3-0, για την 28η αγωνιστική, με τον Δικέφαλο να κάνει πάρτι. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Μ. Τετάρτη και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Απ. Νικολαϊδης».

Το ντέρμπι της ημέρας, δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τη βαθμολογία των δύο ομάδων στα επερχόμενα πλέι οφ, με τον ημιτελικό του Κυπέλλου να «καίει» πιο πολύ, αυτή τη στιγμή, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τον Παναθηναϊκό. Και ο τεχνικός του, Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να αναθεώρησε πολλές από τις απόψεις του για παίκτες που χρησιμοποίησε.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ και λίγα ήταν, θα μπορούσε να φθάσει, χωρίς υπερβολή, σε διπλάσιο σκορ, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δικέφαλος καταφέρνει για πρώτη φορά, έπειτα από 33 χρόνια, να νικήσει στην έδρα του και στην ίδια αγωνιστική περίοδο και τον Ολυμπιακό, και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, πηγαίνοντας με την ψυχολογία στα ύψη για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν το σημερινό παιχνίδι επηρεάσει τις ομάδες, θα φανεί τη Μεγάλη Τετάρτη, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Ενρίκε, 27′ Λέοβατς, 35′ Σακχόφ

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ – Κέρκυρα 5-0

Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 1-2

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-0

Παναιτωλικός – Βέροια 1-0

Πανιώνιος – Πλατανιάς 1-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ