aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Τρεις μήνες εκτός ο Λεβέκ!

Ο Γάλλος αμυντικός εξετάστηκε από τον γιατρό του στη Γαλλία και προέκυψε ότι κάποιοι παλιοί τραυματισμοί του άφησαν έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο. Είναι συνηθισμένα ευρήματα για αθλητή υψηλού επιπέδου, ωστόσο σε άλλο μέρος από εκείνο που είχε τις προηγούμενες ενοχλήσεις και δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις μήνες.

Έπειτα από συζήτηση του παίκτη και του γιατρού του, πάρθηκε απόφαση να γίνει εγχείρηση προκειμένου να καθαριστεί το σημείο και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες! Μάλιστα, αποφασίστηκε ο Γάλλος μπακ να κάνει την επέμβαση στη Γαλλία, σε γιατρό της επιλογής του, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ μένει στην θέση του αριστερού μπακ, με τον εξτρέμ Βιεϊρίνια και τον δεξιοπόδαρο και… άλλοτε μεσοεπιθετικό Δεληγιαννίδη. Η κίνηση για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη για τον «Δικέφαλο» τον Γενάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ