aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Στο… σκαμνί ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ είναι «άρρωστος». Βαριά. Αγωνιστικά και μη! Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Ας μην αναλύσουμε διεξοδικά τι συνέβη μετά το 2-2 με τον Αρη και την συγκέντρωση στην σέντρα του γηπέδου μεταξύ οπαδών και παικτών με την κορύφωση στο «θερμό» επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο προ διετίας πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ είναι μόλις 4ος στην Super League και χωρίς να ΄χει κερδίσει Ολυμπιακό, Άρη και ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια. Το αφεντικό παραμένει εξόριστο στο Ροστόφ, ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε μια και δεν ανεχόταν τις έξωθεν παρεμβολές και πλέον ολάκερο το καράβι έχει πέσει πάνω στην πλάτη του Πάμπλο Γκαρσία!

Τον προπονητή-απωθημένο της φαμίλιας Σαββίδη και της εξέδρας που τον περασμένο Νοέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Πλέον, όμως, ακόμη και αυτός μπήκε στο κάδρο της αμφισβήτησης.

Και μάλιστα εντόνως. Σε σημείο που πληροφορίες από την Τούμπα θέλουν το μέλλον του να τίθεται εν αμφιβόλω μετά τα πλέι οφ. Ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας!

Το board αναγνωρίζει πως ο 43χρονος Ουρουγουανός προπονητής μπορεί να παρέλαβε καμένη γη από τον πρόκατοχό του, Αμπέλ Φερέιρα και να μη συμμετείχε στο μεταγραφικό κάστινγκ του καλοκαιριού, αλλά μετά από σχεδόν πέντε μήνες παρουσίας του στον πάγκο δε διακρίνει κάποια αγωνιστική πρόοδο ή αλλαγή στο mentality!

Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ αμά τη προσλήψει του ήταν στο-3 από τον Ολυμπιακό και πλέον είναι το -17. Συνάμα, οι κύριοι που έχουν αναλάβει το κομμάτι των αποφάσεων στον ΠΑΟΚ έχουν διαπιστώσει ένα έλλειμμα επιβολής μέσα στα αποδυτήρια με τον Πάμπλο Γκαρσία πλέον να μην είναι σε θέση να «εμπνέει» τους παίκτες του. Ο,τι αρχίζει ωραία…

+ Ο Πάμπλο Γκαρσία σε 28 αγώνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετράει 15 νίκες (6 ήττες).

+ Ο 43χρονος τεχνικός ανέλαβε με την ομάδα στο -3 και τώρα είναι στο -17 από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ