aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο διαιτητής της Τούμπας είχε αστυνομική προστασία μετά από απειλές θανάτου από...

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο διαιτητής της Τούμπας είχε αστυνομική προστασία μετά από απειλές θανάτου από οπαδούς της Πόρτο

Ο διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο, που θα διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, είχε καταγγείλει απειλές θανάτου από οπαδούς της Πόρτο, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό αστυνομική προστασία.

Για το μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (30/01, 19:30), η ΚΕΔ όρισε από την δεύτερη κατηγορία της UEFA τον Λουίς Γκοντίντιο.

Ο 36χρονος Πορτογάλος ρέφερι ο οποίος είναι είναι διεθνής την τελευταία διετία και σχεδόν πριν από ένα χρόνο είχε βρεθεί στο επίκεντρο, μετά το παιχνίδι Μπράγκα – Πόρτο (1-1) για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, στο 70ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης, ο Γκοντίντιο είχε αποβάλει εντελώς αδικαιολόγητα τον Ντίαζ των «Δράκων». Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σήμερα μια «ανάσα» από την Λίβερπουλ, είχε τραυματίσει άθελά του, σοβαρά τον αντίπαλο τού, ο οποίος χειρουργήθηκε κι έχασε τη σεζόν.

Ο Πορτογάλος ρέφερι εξέτασε την φάση στο VAR και απέβαλε τον Ντίαζ. Η απόφασή του εξόργισε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης ο Γκοντίντιο κατήγγειλε ότι δέχονταν αυτός και η οικογένειά του απειλές θανάτου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σα να μην έφτανε αυτό, ο αριθμός τηλεφώνου του αλλά κι άλλων διαιτητών στην Πορτογαλία, άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ