aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ανανέωσε μέχρι το 2022

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ανανέωσε μέχρι το 2022

Ιβάν Σαββίδης και Αντρέ Βιεϊρίνια συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες το βράδυ της Κυριακής (21/2) για το νέο συμβόλαιο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022 να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετά την προφορική συμφωνία του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Το βράδυ της Κυριακής (21/2) οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία, μέσω Skype, με τον πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να εκφράζει την επιθυμία του προς τον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να συνεχίσουν την συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

«Θέλω να είσαι στην ομάδα και του χρόνου», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, λαμβάνοντας τη θετική απάντηση του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, αυτή τη φορά, η απευθείας επικοινωνία των δύο ανδρών έφερε πολύ πιο γρήγορα, δίχως αντιπαραθέσεις και «πήγαινε-έλα», τη συμφωνία για την επέκταση του μονοετές συμβολαίου που υπέγραψε τον Οκτώβριο ο 35χρονος «κάπτεν» του «Δικεφάλου».

Ο Βιεϊρίνια ήθελε, όπως έχει πει, να μπει στην ομάδα, να αρχίσει να παίζει και στη συνέχεια να κάνει την όποια συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας του, με την ομάδα της καρδιάς του.

Με την επιστροφή του έδειξε το πόσο πολύτιμος και σημαντικός είναι για την ομάδα. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ιδιοκτήτη της. Έτσι, η απευθείας συζήτηση οδήγησε στην προφορική συμφωνία, που απομένει να υλοποιηθεί και γραπτώς με τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ