aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Επιστροφή για Λύρατζη, όχι όμως και για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Λύρατζη, όχι όμως και για Βιεϊρίνια

Στα καλά νέα της ημέρας ήταν η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαμογελά το πρωί της Κυριακής (24/7), καθώς είδε να μειώνονται τα προβλήματα ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι.

Αμφίβολη παραμένει να είναι η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος και σήμερα δεν προπονήθηκε, θα φανεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αν τελικά προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/7 – 20:30).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Αποφυγή λαθών. Ανάδειξη της δεδομένης ποιότητας. Επίδειξη χαρακτήρα και προσωπικότητας. Αυτοπεποίθηση. Στήριξη από τον κόσμο. Τα δεδομένα που απαιτούνται για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή και την πρόκριση.

Τα δεδομένα που μπορούν να βγάλουν τον Δικέφαλο από τη δύσκολη θέση στην οποία έβαλε τον εαυτό του και να τον βοηθήσουν να μετατρέψει την ήττα από τη Λέφσκι στο πρώτο σημαντικό μάθημα της σεζόν. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, βέβαια, δεν εμφανίζονται ως δια μαγείας στο γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πως πρέπει να δουλέψουν για ν’ αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι αυτό κάνουν καθημερινά.

Το πρωί της Κυριακής το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως δουλειά στον τομέα της τακτικής τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Στα θετικά της ημέρας, η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη. Ο Έλληνας διεθνής προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Αντιθέτως, ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει ακόμα επανέλθει. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ