aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία των νομικών

Αισιόδοξοι για την απόφαση του πρωτοδίκη κ. Καποδίστρια σχετικά με την τύχη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εμφανίζονται οι νομικοί της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Υποστηρίζουν ότι μόνο η επιβολή προστίμου προβλέπεται για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ότι η ενέργεια του Ιβάν Σαββίδη δεν μπορεί να εκληφθεί ως αιτία διακοπής του αγώνα. 

Αντίθετα, πιστεύουν ότι ο δικαστής θα αξιολογήσει όσα δει στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες της ελληνικής Αστυνομίας από τα αποδυτήρια στη διάρκεια της διακοπής. Ένα βίντεο που δείχνει ότι δεν υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των μελών της αποστολής της ΑΕΚ, αλλά και ότι ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης είχε σφυρίξει κανονικά την επανέναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να βγουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, όχι όμως εκείνοι της Ένωσης, καθώς είχαν ενημερωθεί από τον κ. Κομίνη ότι το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ