aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Ανατρεπτικός, τη σόκαρε (πάλι) και πάει τελικό! (vid)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1: Ανατρεπτικός, τη σόκαρε (πάλι) και πάει τελικό! (vid)

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, σοκάροντας και πάλι στο τέλος την ΑΕΚ! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από την «Ένωση», ωστόσο οι προσωπικότητες των γηπεδούχων μίλησαν στο τέλος, όπως ο Μουργκ στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ. Αρχικά, στο 84’ ο Κρμέντσικ με σουτ μέσα από την περιοχή από δύσκολη γωνία ισοφάρισε (1-1) το γκολ του Γαλανόπουλου στο 69’, με το οποίο η ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με γκολάρα ο Ζίβκοβιτς στο 96’, έπειτα από ολέθριο λάθος του Μιτάι.

Για τον ΠΑΟΚ, που τίποτα δεν πήγαινε καλά εκτός από τα τελευταία λεπτά, στο 61’ ο Βιεϊρίνια έχασε πέναλτι, καθώς σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα. Την παράβαση είχε κάνει ο σκόρερ της «Ένωσης», που ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σβιντέρσκι.

Αυτός θα είναι ο πέμπτος τελικός Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ από το 2014 και μετά, μετρώντας τρεις κατακτήσεις, ενώ το ζευγάρι με τον Ολυμπιακό προκύπτει για πρώτη φορά μετά το 2001.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ