aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟ: Πληρωμές και… αδειοδότηση

Πληρωμές μέσα στον Απρίλιο προανήγγειλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Εδώ και μέρες οι «πράσινοι» είχαν φροντίσει να ενημερώσουν τη διοίκηση για τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα των πληρωμών τους, γεγονός που ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μεταβεί σήμερα (30/03) στο Κορωπί για να τους μιλήσει.

Όπως δεσμεύτηκε στους ξένους ποδοσφαιριστές ο Κωνσταντίνου, θα τους καταβληθεί άμεσα το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου (κανονικά με βάση την προηγούμενη δέσμευση των διοικούντων θα έπρεπε να είχαν εξοφληθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου, κάτι που δε συνέβη), ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα πληρωθούν όλοι οι παίκτες το 30% της δόσης Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στην ομιλία του προς τους παίκτες μέσα στ΄ αποδυτήρια δεν αναφέρθηκε μόνο στο οικονομικό, αλλά και στις εξελίξεις που «τρέχουν» και ειδικότερα στο θέμα της αδειοδότησης.

Από τα όσα διέρρευσαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Super League, ενώ δεν έκρυψε ότι θα δοθεί 15νθήμερη παράταση από την UEFA στο θέμα της κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες.
Οι παίκτες, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το «τριφύλλι» άκουσαν με θετικό τρόπο τις προτάσεις της διοίκησης και περιμένουν, πλέον, να γίνουν πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ