aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πάνθηρας» (και) στο Καυτατζόγλειο!

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, καθώς απέδρασε από το «Καυταντζόγλειο» με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο για τους «κυανέρυθρους» που έφτασαν τους εννέα βαθμούς, ενώ ο «Γηραιός» παρότι πάλεψε για θετικό αποτέλεσμα παρέμεινε στους δύο πόντους που «τσίμπησε» κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή! Οι «κυανέρυθροι» είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 34’ από έμπνευση του Μασούντ. Ο Ιρανός διεθνής του Πανιωνίου, έπιασε ένα σουτ από τα 25’ μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χουάντερσον.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει με τον Περόνε και τον Πασσά στις περισσότερες φάσεις, όμως ο Κόρμπος με τον Ρισβάνη καθάρισαν όσες φορές χρειάστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν έδειξε διάθεση να ανοιχτεί και να πιέσει. Κρατούσε με άνεση το υπέρ του 1-0 και έψαχνε με υπομονή την ευκαιρία να ξαναχτυπήσει.

Αυτό έγινε στο 78’, συγκεκριμένα ο Ανσαριφάρντ έκανε μία απίστευτη κούρσα από αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε ιδανικά στην απέναντι γωνία για το 2-0. Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Λεοζίνιο. Ο Λάμπρου έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Γκιοατά, Σιώπης, Αντωνιάδης, Μασούντ, Μασούρας, Φούντας, Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ