aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Τέλος κι επίσημα ο Αντονίτο χωρίς να παίξει λεπτό!

Παναθηναϊκός: Τέλος κι επίσημα ο Αντονίτο χωρίς να παίξει λεπτό!

H Καρταχένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντονίτο, ο οποίος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό χωρίς να παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι!

Ο Αντονίτο έμεινε ελεύθερος το πρωί της Πέμπτης από τον Παναθηναϊκό και το απόγευμα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Καρταχένα. Ο Ισπανός μπακ αποχωρεί από το Τριφύλλι χωρίς να έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι. Φιλικό ή επίσημο. Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, η απόφαση για το τέλος του 33χρονου μπακ ανήκει στον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έκρινε από τις προπονήσεις πως ο έμπειρος άσος δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αντονίτο δεν είναι ο πρώτος που παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και φεύγει χωρίς να παίξει! Είχε προηγηθεί ο επίσης δεξιός μπακ Άλεν Ραγκουέλ στις αρχές των 00’s και ο Πορτογάλος πορτιέρε, Ντάνι Φερνάντες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ