aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Τα εξωπραγματικά νούμερα των Τούρκων για τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Τα εξωπραγματικά νούμερα των Τούρκων για τον Αϊτόρ

Εκτός πραγματικότητας είναι τα τουρκικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσφορά 700.000 ευρώ ετησίως της Μπεσίκτας στον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Η τουρκική ομάδα όντως ενδιαφέρεται για τον Ισπανό εξτρέμ, όμως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν θα διαθέσει τόσα λεφτά.

Άλλωστε, από το περιβάλλον του Αϊτόρ επιβεβαιώνεται ότι η πρόταση της Μπεσίκτας δεν είναι τόσο υψηλή. Εάν ήταν τόσα πολλά τα χρήματα, ήδη ο Αϊτόρ θα ταξίδευε για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», η Μπεσίκτας προτείνει μονοετές συμβόλαιο στον Αϊτόρ, με απολαβές που προσεγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Ο Ρόκα δεν έχει ανέβει σε αυτό το νούμερο, αλλά προσφέρει κοντά στις 300.000 ευρώ. Όμως, η δέσμευση με τον Παναθηναϊκό είναι πιο μακροχρόνια και ικανοποιεί τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή… Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Αϊτόρ Αλμπέρτο Μποτίνες μίλησε στον τουρκικό ραδιοσταθμό Radyospor και ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τουρκία.

«Έχουμε δεχθεί προτάσεις από την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια σημαντική προοπτική για εμάς. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Αξιολογούμε τις προσφορές που υπάρχουν από την Τουρκία. Είχαμε δεχθεί προτάσεις και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά λόγω του κορωνοϊού τα πράγματα πήγαν πίσω.

Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Ρίζεσπορ ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Έχω δεχθεί 20-30 τηλεφωνήματα για τον Αϊτόρ. Επίσημη προσφορά μας έχουν καταθέσει τρεις σύλλογοι. Η Μπεσίκτας είναι μία από αυτές. Είναι λογικό γιατί ο παίκτης μένει ελεύθερος. Επίσης υπάρχουν προτάσεις από την Ισπανία, αλλά και άλλες χώρες. Ο Αϊτόρ θέλει να παίξει στο εξωτερικό».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Μποτίνες ανέφερε σε ελληνικές ομάδες: «Υπάρχουν επαφές με ελληνικές ομάδες. Μεγάλες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αϊτόρ. Ο Αϊτόρ ωστόσο γνωρίζει το μέγεθος του τουρκικού ποδοσφαίρου και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα της Τουρκίας. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον ποδοσφαιριστή. Δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Τουρκία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ