aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Στροφή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Στροφή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην «Eλαφρά Ταξιαρχία», ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να στρέψει από σήμερα την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Πρόκειται για ένα ματς εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για το τριφύλλι, αφού θα βρει απέναντί του μια ομάδα που είναι σε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία και που στον πρώτο γύρο είχε νικήσει τους πράσινους 1-0 στους Ζωσιμάδες. Για τους δυο παραπάνω λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στην προσπάθεια που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να συνεχίσει να εξαργυρώνει την πρόοδό του, το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη.

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες. Ο Σάρλια θα είναι διαθέσιμος (είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή καρτών στο ματς με τον Απόλλωνα), ενώ ο Πούγγουρας έβγαλε και πάλι μέρος της προπόνησης χθες.

Παρών ξανά θα δηλώσει ο Σένκεφελντ και θα δούμε αν ο Γιοβάνοβιτς θα τον επιλέξει για το βασικό σχήμα ή όχι. Επίσης, ο Χουάνκαρ εξέτισε τιμωρία καρτών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Από σήμερα ο Σέρβος τεχνικός θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής και τις επόμενες μέρες θα φανεί ποιες θα είναι οι επιλογές του για την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ