aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Οστικό οίδημα στον αστράγαλο ο Μακέντα, αλλά θα παίξει με τον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Οστικό οίδημα στον αστράγαλο ο Μακέντα, αλλά θα παίξει με τον Αστέρα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Μ. Τετάρτη (28/04) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει απ’ τον Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, προέκυψαν κι άλλα προβλήματα για τον 68χρονο τεχνικό, ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης (05/05) με τον Αστέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (7η αγωνιστική πλέι-οφ), καθώς και ο Φεντερίκο Μακέντα μπήκε στο ιατρικό δελτίο, με οστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς με βάσει τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο Ιταλός φορ θα μείνει εκτός -κάνοντας θεραπεία- για 2-3 μέρες κι απ’ την προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου (01/05), αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, όμως και οι τρεις αναμένεται να ενταχθούν -επίσης- απ’ το Μεγάλο Σάββατο (01/05) σε φουλ πρόγραμμα. Ο Σένκεφελντ έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω μικροενοχλήσεων στον αστράγαλο (περισσότερο προληπτικά έμεινε εκτός) ενώ ο Καρλίτος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το μοναδικό πρόβλημα ενόψει Αστέρα είναι ο Βέλεθ, ο οποίος συνέχισε και τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04) τη θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και οι πιθανότητες παρουσίας του στον αγώνα με τον Αστέρα είναι ελάχιστες.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς της Τούμπας έκαναν μόνο απογευματινή προπόνηση τη Μ. Τετάρτη (01/05) με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι με μπάλα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ