aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη με Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη με Γιοβάνοβιτς

Είναι οριστικό πως ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Θα γίνει και επίσημο λογικά μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου, ματς που όπως είναι λογικό έχει αφήσει λίγο πίσω και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Η όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει μια και μετά από χρόνια φαίνεται επιτέλους να κινείται κάτι.

Η επόμενη σεζόν θα γίνει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Όχι ότι υπήρχαν και πολλές αμφιβολίες αλλά ήδη έχουν γίνει οι συζητήσεις που πρέπει χωρίς φανφάρες.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», οι δυο πλευρές αφού δήλωσαν ικανοποιημένες με όσα έγιναν φέτος θα τα πουν και μετά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα βάλουν κάτω για το τι χρειάζεται η ομάδα για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ο Γιοβάνοβιτς στην πρώτη του σεζόν με τον Παναθηναϊκό έκανε μια κακή κανονική περίοδο με πολλές ήττες αλλά στα πλέι οφ ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, βγήκε στην Ευρώπη και φυσικά διεκδικεί και τον πρώτο τίτλο μετά το 2014.

Όσον αφορά το πλάνο της επόμενης περιόδου αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή οργανογράμματος με τον Σέρβο κόουτς να είναι ο απόλυτος άρχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ