aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παναθηναϊκός… όλα για όλα!

Ψάχνει… εκδίκηση ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τη Λαμία στις 19:30 (Cosmotesports1) στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Φθιωτών ώστε να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχοντας επιπλέον στο μυαλό τους τις… ζημιές που έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια, πέραν της νίκης στο πρώτο ραντεβού, με πρόσφατο παράδειγμα την ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και τον περυσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας σκοπεύει να κάνει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος σκέφτεται το 4-4-2 και το 4-4-1-1, με τον Μακέντα να έχει έναν εκ των Καμπετσή ή Βέργου να τον πλαισιώνει. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα και ο Ινσούα θα πάρει τη θέση του Οικονόμου αριστερά, δεξιά θα είναι ο Γιόχανσον. Κολοβέτσιος-Μαυρομμάτης θα είναι το δίδυμο στα στόπερ. Χρήστος Δώνης και Κάτσε θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα κινούνται στα «φτερά».

Εκτός έχουν μείνει Μουνιέ, Άλτμαν, Οικονόμου, Τζανδάρης και Στάικος για διαφορετικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ