aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠαναθηναϊκός-Λαμία: Λάθος του Παπαπέτρου, ανοιχτό για ένσταση!

Παναθηναϊκός-Λαμία: Λάθος του Παπαπέτρου, ανοιχτό για ένσταση!

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και την μεγαλή επιτυχία της Λαμίας που προκρίθηκε στα πέναλτι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, η ρεβάνς του ΟΑΚΑ σημαδεύτηκε και από το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Μάκης Χάβος σήκωσαν παίκτες για ζέσταμα (τον Κουλιμπαλί πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού) ώστε να κάνουν τέταρτη αλλαγή κάτι το οποίο προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIFA. O τέταρτος διαιτητής αφού αρχικά τόνισε πως μπορούν να γίνουν κανονικά οι αλλαγές, ήρθε ο Τάσος Παπαπέτρου για να ανακαλέσει. Οπως ενημέρωσε σχετικά ο «άρχοντας» της αναμέτρησης τους δυο προπονητές παρότι ο κανονισμός είναι εγκεκριμένος και περιλαμβάνεται στο καταστατικό των διοργανώσεων παγκοσμίως, μετά την εφαρμογή του στο Μουντιάλ 2018, αυτό δεν έχει συμβεί από την ΕΠΟ, που έχει εγκρίνει την αλλαγή, όμως δεν την έχει συμπεριλάβει στο καταστατικό του Κυπέλλου!

Ομως αυτό ήταν το λάθος του Τάσου Παπαπέτρου μιας και τελικά ο κανονισμός προβλέπεται από την ΚΑΠ κάτι το οποίο έκανε γνωστό και η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της!

Πλέον μένει να μάθουμε εάν θα κάνει ένσταση μία από τις δύο ομάδες (προφανώς και δεν θα κάνει η Λαμία αλλά ούτε σε αυτήν της δόθηκε το δικαίωμα της αλλαγής) και φυσικά για το αν θα τιμωρηθεί ο Παπαπέτρου από την ΚΕΔ!

Πάντως δικαίωμα ένστασης υπάρχει μέχρι την Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ