aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Κέρδισε σε φιλικό την δεύτερη ομάδα με 2-1

Παναθηναϊκός: Κέρδισε σε φιλικό την δεύτερη ομάδα με 2-1

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι στην δεύτερη ομάδα του, της οποίας και επικράτησε με 2-1 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε φιλικό στο «Γ.Καλαφάτης» απέναντι στην Β’ ομάδα των «πρασίνων», που προετοιμάζεται κι εκείνη για την συμμετοχή της στον βόρειο του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο αγώνας διήρκεσε δύο 35λεπτα και νικήτρια αναδείχθηκε με υπερ της σκορ 2-1 η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Πούγγουρας άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους με ωραία κεφαλιά στο δεύτερη δοκάρι μετά από κόρνερ του Μπερνάρντ. Στο 56ο λεπτό ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού. Ο Βαγιαννίδης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε δύο αντιπάλους κινούμενος κάθετα προς την περιοχή και ωραίο δυνατό σουτ κέρδισε τον Χριστογεώργο κι έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Εμπό στην τελευταία φάση του αγώνα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ