aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός για Μολέντο: «Ξεχάστε το…»

Παναθηναϊκός για Μολέντο: «Ξεχάστε το…»

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και τη χθεσινή ημέρα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ βρέθηκαν στην Αθήνα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τα είπαν με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Εκεί σύμφωνα με τη «Πράσινη» ξεκαθαρίστηκε από τους Βραζιλιάνους ότι δεν υπάρχουν χρήματα, παρά μόνο το σενάριο κάποιας ανταλλαγής.

Η Ιντερνασιονάλ έδωσε μια λίστα με παίκτες στη πλευρά του Παναθηναϊκού και του έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξει δύο από αυτούς, ως αντάλλαγμα για τον Μολέντο. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι για να φύγει τώρα ο παίκτης πρέπει να πληρωθεί.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και όσο δεν κλείνει άλλον στόπερ, θεωρητικά έχει κάποιες πιθανότητες για τον Βραζιλιάνο στόπερ του τριφυλλιού. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 30χρονος αμυντικός είναι πλέον «φευγάτος» από τους πράσινους, μιας και ακολουθεί μόνος του πρόγραμμα στο γυμναστήριο χωρίς να έχει κανένα θέμα τραυματισμού.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί με τον Μολέντο, ο οποίος έχει συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ που ενεργοποιείται από το καλοκαίρι, αρνείται να πάει στον ΠΑΟΚ και θεωρείται τελειωμένος από τον Παναθηναϊκό… Το απόλυτο μπέρδεμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ