aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Digital η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων

Παναθηναϊκός: Digital η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων

Ομολογουμένως η μετά covid εποχή – και τα όσα βιώσαμε την περίοδο της καραντίνας – αλλά και τα περιοριστικά μέτρα, κάποια εκ των οποίων ακόμη υφίστανται, έχουν δημιουργήσει προβληματισμό σε ο,τι αφορά στις συναθροίσεις. Το ίδιο πνεύμα διέπει και τον Παναθηναϊκό.

Έτσι σε ότι αφορά στην εφετινή παρουσίαση φανέλας και συνολικά των εμφανίσεων (όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή των παικτών από τις διακοπές) η σκέψη που επικρατεί στην ΠΑΕ είναι να πραγματοποιηθεί σε Digital μορφή. Και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο , σε κάποια ειδική εκδήλωση . Με τον τρόπο αυτό και το κατάλληλο promo θα γίνει και θα παραμείνουν όλοι ασφαλείς.

Άλλωστε η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Παναθηναϊκός , για τα επόμενα χρόνια παραμένει ίδια . Και ελέω των καιρών, ο πανηγυρικός τόνος μπορεί να αποφευχθεί. Ως γνωστόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των φίλων της ομάδας, θα διατηρηθεί και την νέα σεζόν, για να φορεθεί στα ντέρμπι και στους αγώνες κυπέλλου. Και θα προστεθεί στις νέες εντυπωσιακές φανέλες που χρησιμοποιήσουν οι “πράσινοι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ