aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αναβολή της προπόνησης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Παναθηναϊκός: Αναβολή της προπόνησης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Η προπόνηση του Σαββάτου αναβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς έχουν προκύψει νέα κρούσματα Covid19 μετά τα τεστ που έγιναν σήμερα. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το Τριφύλλι, στον αέρα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τον Μαουρίσιο που βρίσκεται ακόμη στην Βραζιλία μολυσμένος από τον Κορωνοϊό, τα τεστ που έγιναν το Σάββατο στο Κορωπί έδειξαν ακόμη περισσότερα κρούσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού! Η επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν είναι και η ιδανικότερη στο Τριφύλλι, καθώς ο ιός έκανε την επίθεση του στο Γεώργιος Καλαφάτης ενώ μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα στις τάξεις των παικτών.

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι στον… αέρα, καθώς αν τα κρούσματα είναι πέντε βάσει πρωτοκόλλου η αναμέτρηση θα αναβληθεί. Τα επόμενα λεπτά αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, η οποία είναι και η μόνη που μπορεί με σιγουριά να ενημερώσει για ένα τέτοιο θέμα, αρκετά ευαίσθητο παρά τις όποιες διαρροές προέκυψαν την τελευταία ώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ