aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παναθηναϊκάρα για κούπα!

Παναθηναϊκός και… ξερός ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε… μόνο 2-0 του «δικέφαλου του βορρά» και πήρε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξαιρετικοί οι «πράσινοι», που άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ροντρίγκο Μολέδο στο 21’, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 83’! Δεν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους στο 89ο λεπτό σε αγκωνιά του Κρέσπο στον Μπεργκ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντελώς ακίνδυνος, έπεσε πάνω στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και κατάφερε να απειλήσει μόνο μια φορά σε όλο το ματς την εστία του Βλαχοδήμου με τον Ενρίκε στο 28’. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς τελείωσε με 13-3 τελικές υπέρ του Παναθηναϊκού και 8-0 στην εστία! Μπορούσε και διπλάσιο σκορ ο Παναθηναϊκός!

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδης

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χ. Μπάλτα (Αχαΐα)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Α. Βάτσιος (Δυτική Αττική), Γ. Κομίνης (Θεσπρωτία)

4ος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνα).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης,Ζέκα, Βιγιαφάνιες (86′ Μολίνς), Εμποκού, Κλωναρίδης (75′ Λέτο), Μπεργκ (90′ Μπεργκ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοβ (88′ Τσίμιροτ), Ουάρντα, Ενρίκε (58′ Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος (73′ Κίτσιου), Κουλούρης.

Γκολ: 21′ Μολέντο, 83′ Λέτο

Κίτρινες: 31′ Κουλιμπαλί, 81′ Λέτο/17′ Λέοβατς, 36′ Ουάρντα, 57′ Ενρίκε, 71′ Μάτος

Κόκκινες: –

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ