aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παλικάρι στα Πηγάδια ο Λεβαδειακός

Σε μια χορταστική αναμέτρηση στα Πηγάδια, Ξάνθη και Λεβαδειακός αναδείχηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι Ακρίτες στραβοπάτησαν στην έδρα τους κόντρα στους Βοιωτούς, οι οποίοι αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Κάθε βαθμός είναι κέρδος για το Λεβαδειακό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5′ με το τέρμα του Γιουνές, που σκόραρε για 15η φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ προήλθε από πέναλτι που υπέδειξε ο Βάτσιος για σπρώξιμο του Ουόν στον Γιουνές μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, το ριπλέι δε δικαιώνει το διαιτητή για την απόφασή του. Στο 28′ ο Βασιλείου ισοφάρισε για τους Βοιωτούς, μετά από ωραία ασίστ του Μιλιάζες..

Δύο λεπτά αργότερα η Ξάνθη απάντησε εκ νέου, με το τέρμα του Λάζιτς, που με κεφαλιά έκανε το 2-1, από την πάσα του Γιουνές, που από σκορέρ έγινε πασέρ σε αυτή τη φάση. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τόνι Σίλβα, δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από την ασίστ του Μιλιάζες, που ήταν η δεύτερη πάρε – βάλε στην αναμέτρηση.

Μετά την ισοφάριση των Βοιωτών οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ και στο 62΄ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Γιουνές να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69΄ το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Βασιλακάκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 5′ Γιουνές, 30′ Λάζιτς – 28′ Βασιλείου, 47′ Σίλβα, 95′ Ναμάσκο

ΔΟΚΑΡΙ: 69′ Βασιλακάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 45′ Σιλά – 76′ Καλτσάς, 76΄ Βασιλείου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:-

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (79′ Σολτάνι), Λισγάρας, Φλίσκας, Σιλά (60′ Λουσέρο), Μεχία (Πιτσέλι), Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Τριάδης, Γιουνές.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Μαχαίρας (84′ Ζεζίνιο), Καλτσάς, Σουμπίνιο (68′ Γιακουμάκης), Τόνι Σίλβα (89′ Λάτσι), Γιουσούφ, Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ