aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παλαίμαχοι και κόσμος πλάι στον ΠΑΟ

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός οι παλαίμαχοί του είναι έτοιμοι να αναλάβουν πρωτοβουλία. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο να ετοιμάζουν τη συγκρότηση επιτροπής για να μαζευτούν χρήματα με στόχο τη σωτηρία του αθηναϊκού συλλόγου.

Εκτός από τους παλαίμαχους, όμως, κινητοποίηση υπάρχει και στις τάξεις του κόσμου των πρασίνων. Συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί ομάδα με τίτλο «Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα», η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και να προσφέρει χρήματα, ώστε να βγουν οι υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, να ενημερωθούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και το «τι μέλλει γενέσθαι» ζήτησαν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η απάντησή του: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, το βλέπετε και εσείς. Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο, για το τι θα γίνει απ’ εδώ και πέρα. Μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση, θα ενημερωθείτε και εσείς. Αυτό που θέλω από εσάς, όσο μπορείτε, είναι να είστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι. Θα έχετε τη συμπαράσταση του κόσμου, που μας στηρίζει. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει ψυχραιμία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ