aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πακέτο» Μπενσαρκί - Σεμέδο θέλει ο Μαρτίνς

«Πακέτο» Μπενσαρκί – Σεμέδο θέλει ο Μαρτίνς

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν προχωρούν ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φρανσουά Μοντέστο αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ, ώστε το συντομότερο δυνατόν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετά ονόματα στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Μία από τις προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας είναι η απόκτηση δύο εξτρέμ, με τον 50χρονο προπονητή να θεωρεί πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα χρειαστεί περισσότερες λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα το Sportime, θέλε «πακέτο» τον Ασράφ Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ και τον Λισάνδρο Σεμέδο του ΟΦΗ, ο οποίος όμως ανήκει στη Φορτούνα Σίταρντ.

Ο Μαροκινός εξτρέμ βρίσκεται σε καλή ηλικία και στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, ώστε να γίνει ο νέος… Ποντένσε.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο εξτρέμ, υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ολλανδική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ