aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαίζει πάλι δυνατά για Ολυμπιακό ο Γκαρντ!

Παίζει πάλι δυνατά για Ολυμπιακό ο Γκαρντ!

Το όνομα του Ρεμί Γκαρντ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ δυναμικά… Ενώ όλα έδειχναν πως η λύση του Γάλλου προπονητή είχε υποχωρήσει αισθητά και είχαν πάρει προτεραιότητα άλλες περιπτώσεις, όπως του Φραν Εσκριμπά, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε.

Αυτή τη στιγμή πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρουν πως ο 51χρονος τεχνικός έχει αρκετές πιθανότητες να είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Λεμονή στον ερυθρόλευκο πάγκο και μέσα στο 48ωρο που διανύουμε αναμένονται εξελίξεις.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του, από τη στιγμή που η προετοιμασία θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου και ο νέος προπονητής θα πρέπει να διαθέτει αρκετό χρόνο για να μάθει την ομάδα και τις ανάγκες της, αλλά και να προχωρήσει το σχεδιασμό.

Ο Γκαρντ άρχισε την προπονητική του πορεία αντικαθιστώντας τον Κλοντ Πιέλ στον πάγκο της Λιόν το 2011 και μαζί της πανηγύρισε ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ. Αποχώρησε από τη γαλλική ομάδα στο τέλος της περιόδου 2013/14 και το Νοέμβριο του 2015 υπέγραψε για τριάμισι χρόνια στην Άστον Βίλα, αλλά δεν στέριωσε και στις 29 Μαρτίου του 2016 η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει με τους «χωριάτες» στην τελευταία θέση της Premier League. Έκτοτε δεν έχει εργαστεί σε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ