aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαίζει με Σάλτσμπουργκ και... έρχεται ο Σίλντενφελντ!

Παίζει με Σάλτσμπουργκ και… έρχεται ο Σίλντενφελντ!

Ο Σίλντενφελντ πήρε εγγυήσεις από τον Μάμιτς ότι, μετά τα κρίσιμα ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Σάλτσμπουργκ, δεν θα του σταθεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, άναψε το πράσινο φως για μία ακόμη μεταγραφική… υπέρβαση του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Αυτή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, που αποτελεί ως γνωστόν τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού για την επιπλέον θωράκιση των μετόπισθεν της ομάδας!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του SDNA από την Κροατία ο διοικητικός ηγέτης της Ντιναμό είχε καθοριστικές συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα τόσο με τον εκπρόσωπο του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, όσο και με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, από τις οποίες πείστηκε να μη σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του “Σίφο” να επιστρέψει στο Τριφύλλι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ακριβές (συμβολικό) αντίτιμο παραχώρησης του διεθνούς Κροάτη στόπερ εξακολουθεί να αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ του Μάμιτς και του Παναθηναϊκού, αλλά υπογραμμίζουν με νόημα ότι η διαφορά είναι πλέον μικρή και η μεταγραφή δύσκολα θα χαλάσει για αυτόν το λόγο.

Αντιθέτως, η βασικότερη προϋπόθεση που έθεσε ο Μάμιτς στον Σίλντενφελντ είναι να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να βοηθήσει στα καθοριστικά ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η έκβαση των οποίων εμπεριέχει σαφώς το διακύβευμα των πολλών εκατομμυρίων ευρώ της φάσης των ομίλων που αποτελούν αυτονόητα το βασικό στόχο του Μάμιτς και του κροατικού συλλόγου εν γένει.

Σημαντικό ρόλο στη δέσμευση του Μάμιτς προς τον “Σίφο” να μην σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έπαιξε ασφαλώς η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο μετά τις 24 Αυγούστου όταν και θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Ντιναμό με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.

Ο “Σίφο” εξάλλου έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον Στραματσόνι και η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην τελική φάση υλοποίησης από τη στιγμή που ο ίδιος ο 31χρονος στόπερ έχει γνώση των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου και ταυτόχρονα έχει αποδεχθεί να ρίξει αισθητά τις απολαβές του (στη Ντιναμό αμείβεται με 550 χιλ. ευρώ το χρόνο) για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για χρονική διάρκεια τριετίας, με ετήσιο συμβόλαιο κοντά στις 300-350 χιλ. ευρώ)!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ