aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παίρνει τον Μπογέ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να κλείσει με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, Λούκας Μπογέ.

Ο Μπογέ, με ύψος 1.83μ., αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα πλάγια και έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2020.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν μετακινήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Θέλτα, με την οποία πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στην Primera Division. Στην Τορίνο ανήκει από το 2016, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Ρίβερ Πλέιτ, μετρώντας ένα γκολ σε 41 συμμετοχές στη Serie A.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπογέ είχαν δείξει διάφορες ιταλικές ομάδες, όπως η Πάρμα, η Έμπολι και η Φροζινόνε, ωστόσο στο παιχνίδι είχε μπει και η Ένωση που δούλευε την περίπτωσή του μετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα του Εζέκιελ Πόνσε.

Η ΑΕΚ είναι, λοιπόν, κοντά σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού από την Τορίνο, ενώ στο deal θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ