aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Παίρνει Καμαρά ο Ολυμπιακός»

Ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά φαίνεται να έκλεισε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα αρχίσει να αγωνίζεται στον Θρύλο από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για έναν νεαρό μέσο, 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στην Αζαξιό και έχει δημιουργήσει άψογες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι όπως φαίνεται προχώρησαν στην απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στα νεαρά ταλέντα και βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Καμαρά, λοιπόν, φαίνεται ότι απασχόλησε τους Πειραιώτες και αν αληθεύουν τα γαλλικά δημοσιεύματα θα έρθει στον Ολυμπιακό, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την Αζαξιό έχει αποκτηθεί και ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, όντας σε μικρή ηλικία με τους «ερυθρόλευκους» να πιστεύουν πολύ σε αυτόν και σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ