aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάγωσε τον Ολυμπιακό ο μάγκας Ατρόμητος!

Πάγωσε τον Ολυμπιακό ο μάγκας Ατρόμητος!

Απίστευτος Ατρόμητος «ξέρανε» τον Ολυμπιακό και τον κινδυνεύει να τον εκτροχιάσει από νωρίς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες υποχρέωσαν τους Πειραιώτες σε τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς η γκολάρα του Κιβρακίδη στο 60′ έκρινε την αναμέτρηση, οδηγώντας την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι στην επικράτηση με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος παραμένει αήττητος έπειτα από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και μάλιστα έφτασε στους 10 βαθμούς, βάζοντας από κάτω μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή ήταν σαν να έπαιζε μόνη της στο α’ ημίχρονο, ωστόσο αυτό δεν τους οδήγησε σε κλασικές ευκαιρίες, αφού αμυντικά ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος και διαβασμένος για οποιαδήποτε κίνηση του αντιπάλου. Στο β’ μέρος και έπειτα από τις οδηγίες του Κάναντι, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το καβούκι της και με γκολ του Κιβρακίδη από σέντρα του Ουάρντα άνοιξαν το σκορ, αντέχοντας μέχρι τέλους.

Για το μόνο που μπορεί να έχει παράπονα ο Ολυμπιακός είναι για τη φάση του 79′, που πράγματι ο Μάντσον ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σεμπά, αλλά ο Αρετόπουλος δεν υπέδειξε το πέναλτι. Σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της κορυφής, οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν σε περίπτωση επικράτησης της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα να βρεθούν στο -8, με τα δεδομένα να είναι πολύ δύσκολα από νωρίς.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Προτό – Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης – Ρομαό, Μαρτίνς (61’ Εμενίκε) – Καρσελά (53’ Σεμπά), Οφόε, Μπεν (13’ λ.τ. Μάριν) – Τζούρτζεβιτς

Πάγκος: Χουτεσιώτης, Μποτία, Ταχτσίδης, Εμενίκε, Ανδρούτσος

Ατρόμητος (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον, Βασιλακάκης (83’ Ζησόπουλος) – Ντιγκινί, Ούμπιντες (46’ Μπουσουλάτζιτς), Ουάρντα – Μανούσος (71’ Καρασαλίδης)

Πάγκος: Μίρκοβιτς, Βασιλείου, Οριόλ, Ντάουντα, Ζησόπουλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ