aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάει για υπέρβαση με Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Πάει για υπέρβαση με Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Το θέμα του επιθετικού αποτελεί βασική προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Στο «τριφύλλι» δεν τα παρατάνε με την περίπτωση του Τεέμου Πούκι και περιμένουν απάντηση από τη Μπρόντμπι, αλλά παράλληλα δουλεύουν και την περίπτωση του Αντρέ Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο παίκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων» και παρά τις χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του, που ανέφερε ότι ο Αργεντινός απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι» παλεύει για την απόκτηση του. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη», χθες μέχρι τις πρωινές ώρες ο Παναθηναϊκός που είναι έτοιμος για την υπέρβαση, έδινε μάχη για να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη. Το θέμα πάντως, αναμένεται να κλείσει σήμερα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεσοεπιθετικό και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις στις οποίες έχει ρίξει το βάρος.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό το Σερζ Γκακπέ που παίζει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Ο παίκτης ανήκει στη Τζένοα, δεν υπολογίζεται, ενώ έχει προτάσεις και από ιταλικές ομάδες. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι.

Όσον αφορά τα πρόσωπα για τη θέση του ακραίου μπακ, προτάθηκε και εξετάζεται ο Νασέρ Αλίγι. 0 23χρονος διεθνής Αλβανός, ανήκει στην Καϊζερσλάουτεν, με τις οικονομικές απαιτήσεις του πάντως να είναι υψηλές. Στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Μπεσά και Μπάλκοβετς και τις επόμενες μέρες αναμένεται και σε αυτό το θέμα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ