aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάει για Βράνιες η ΑΕΚ!

Επιθετικό θα πάρει σίγουρα. Για εξτρέμ (ειδικά μετά τα όσα έγιναν με τον Αραβίδη) επίσης θα ψάξει. Δεδομένο είναι ότι κοιτάει και για αριστερό μπακ. Πέρα απ’ αυτές τις θέσεις ωστόσο, η ΑΕΚ ψάχνεται και για στόπερ.

Θέλοντας να καλύψει το κενό του Λέσκοτ και αναζητώντας έναν αντάξιο παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι, η «Ένωση» έχει καταλήξει, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», σε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση: Τον Ογκνιέν Βράνιες.

Ο 27χρονος Βόσνιος είναι εν ενεργεία διεθνής (αγωνίστηκε μάλιστα προ πρόσφατα στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την Εθνική μας), ενώ είχε παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Τομ Τομσκ, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα, Κράσνονταρ, Αλάνια, Ελάζιγκσπορ και Γκαζιάντεσπορ. Πριν μετακινηθεί, δε, το περασμένο καλοκαίρι στη ρωσική ομάδα, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο και στην Primera Division με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Βράνιες από τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάστηκαν, εκτιμώντας πως διαθέτει τα στοιχεία (εμπειρία, ταχύτητα, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, καλή ηλικία) για να «κουμπώσει» στην ομάδα. Παρόλο, λοιπόν, που έχει συμβόλαιο ως το 2018 με την Τομ Τομσκ, η «Ένωση» θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι θέλει να φύγει και να τον κάνει δικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ