aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάει για την υπέρβαση με τον Γκερέρο για την επίθεση

Πάει για την υπέρβαση με τον Γκερέρο για την επίθεση

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Άρη, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αρης έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα, όντας δεύτερος στη βαθμολογία και στο -3 από την κορυφή θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, γι’ αυτό και έχει αρχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει Γενάρη.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως έχει καταλήξει στον άνθρωπο ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκερέρο. Μάλιστα, ο Καρυπίδης έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ώστε να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο 30χρονος φορ ο οποίος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» από το 2018 έως το 2020, με ενδιάμεσο σταθμό την Λεγανιές, δεσμεύεται με την Νότιγχαμ Φόρεστ έως το 2022, με την οποία έχει πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και τις διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο επιθετικό και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ωστόσο, το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι του Άρη θα κάνουν την προσπάθειά τους, προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ