aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάει για τέσσερις top μετεγγραφές ο ΠΑΟΚ

Πάει για τέσσερις top μετεγγραφές ο ΠΑΟΚ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει και εκείνος στη σύσκεψη κορυφής με βασικό αντικείμενο συζήτησης την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Δημήτρης Μελιόπουλος από την Ξάνθη, επιστρέφουν ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Νίκος Μελίσσας, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Ίσμαελ Σίλβα θεωρούνται «κλεισμένοι» για τους Θεσσαλονικείς.

Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να κινηθεί για άλλες τέσσερις προσθήκες: για δύο μέσους, έναν εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ μετά τν αποχώρηση των Ελ Καντουρί, Σέρτζιο Ολιβέιρα και τη μη ανανέωση των συμβολαίων – μέχρι στιγμής – των Σάχοφ, Κάνιας.

Το μεταγραφικό πλάνο θα αλλάξει μόνο αν σημειωθεί έκπληξη και παραμείνουν οι δύο παίκτες που θα ήθελε και ο Λουτσέσκου την επόμενη σεζόν στην ομάδα του, ενώ για τον Ολιβέιρα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις κοντά στα μέσα Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, από τα 4,5 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις Κουλούρη-Ελ Καντουρί που θα διατεθούν για δύο top μεταγραφές, ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει έτοιμος να συνεισφέρει οικονομικά για να ενισχυθεί όπως πρέπει ο ΠΑΟΚ ενόψει της πρόκλησης της συμμετοχής για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ