aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάει για διπλό μπαμ με Σκόκο και Αραούχο η ΑΕΚ

Πάει για διπλό μπαμ με Σκόκο και Αραούχο η ΑΕΚ

Η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως «ζεσταίνει» τους φίλους της «Ένωσης» για τα καλά. Σχεδόν κάθε καλοκαίρι το όνομα του «υδραυλικού» γράφεται στις εφημερίδες και τα Μέσα, αλλά για πρώτη φορά φέτος μετά από χρόνια, ο Αργεντινός απασχολεί ουσιαστικά τους «κιτρινόμαυρους».

Η περίπτωση του Σκόκο φαίνεται πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην ΑΕΚ, που επί της ουσίας σε πρώτο στάδιο θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη. Αυτό που θέλει η «Ένωση» είναι αρχικά να βγάλει άκρη με τον παίκτη και στη συνέχεια να ξεκινήσει επαφές με τη Νιούελς. Στην «Ένωση» θεωρούν πως αν επέλθει έστω και προφορική συμφωνία με τον παίκτη, τότε τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα για να γίνει το deal.

Πάντως, η περίπτωση του δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη. Ο Σκόσο αυτή τη στιγμή παίρνει 750.000 δολάρια τον χρόνο και δύσκολα στα 32 του θα φύγει από την πατρίδα του για λιγότερα λεφτά από αυτά.

Επί της ουσίας, το αν θα υλοποιηθεί ή όχι η επιστροφή του «υδραυλικού» στην ΑΕΚ θα καθορίσει στη συνέχεια και τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Οι φιλοδοξίες δεν σταματούν στην απόκτηση του Σκόκο, αλλά θέλουν και το… μπαμ με Αραούχο. Με σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, η «Ένωση» θέλει να βρει τη φόρμουλα με τη Λας Πάλμας.

Στην «Ένωση» γνωρίζουν καλά ότι μόνο εύκολη δεν είναι η επιστροφή του Αργεντινού, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να κλείσουν το deal με τον παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ