aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πάει για διπλό μπαμ με Φορτούνη και Καρίμ»

«Πάει για διπλό μπαμ με Φορτούνη και Καρίμ»

Η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Κώστα Φορτούνη και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής Fotospor, τονίζοντας παράλληλα πως οι δύο παίκτες των ερυθρόλευκων αποτελούν τον διακαή πόθο του προέδρου της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει πακέτο τους δύο ποδοσφαιριστές και σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους λέγεται πως οι επαφές του Ορμάν γίνονται απευθείας με τον πολύ καλό του φίλο και μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπεσίκτας προσφέρει στον Ολυμπιακό το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ και για τους δύο παίκτες. Μάλιστα οι μεταγραφές των Φορτούνη και Καρίμ έχουν άμεση σχέση με την υπόθεση του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την τούρκικη ομάδα για τη Λίβερπουλ με ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κροάτη αμυντικού στους κόκκινους, τότε είναι δεδομένο πως η Μπεσίκτας θα κινηθεί για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι δεδομένο πως βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τούρκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ