aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάει για αριστερό μπακ, βλέπει Χολτσχάουζερ

Πάει για αριστερό μπακ, βλέπει Χολτσχάουζερ

Είναι ειλημμένη απόφαση στην ΑΕΚ για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που θα προσφέρει μία επιλογή ασφαλείας πέραν του Έλντερ Λόπες. Ο Βινίσιους Φρέιτας δεν έχει πείσει πως μπορεί να καλύψει τη θέση και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει (αν κι έχει συμβόλαιο με 150.000 ευρώ ετησίως ώς το καλοκαίρι του 2019).

Ήδη μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν ξεχωρίσει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις αριστερών μπακ, όπως έγραψε η «Ώρα των Σπορ». Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών χαφ, καθώς ο Γιάκομπ Γιόχανσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν είναι απίθανο να πωληθεί τον Ιανουάριο.

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ της Αούστρια είναι μια επιλογή που έχει μπει για τα καλά στο μάτι των κιτρινόμαυρων και λέγεται πως θα υπάρξει σύντομα επαφή με τον ατζέντη του που θα έρθει στην Αθήνα. Ο 24χρονος Αυστριακός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του και πιθανότατα το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση του Μασούντ του Πανιωνίου. Σύμφωνα με τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, η «Ένωση» εξετάζει την περίπτωση του Ιρανού μέσου που ανήκει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το συμβόλαιο του Μασούντ με τους κυανέρυθρους λήγει το καλοκαίρι του 2018 και ο παίκτης αρέσει στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει μια τέτοια μετεγγραφή τον Ιανουάριο, αφού ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον καλύτερό του παίκτη. Ειδικά μετά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι για να τον διατηρήσει στις τάξεις του, αλλά και τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί του όπως φάνηκε και στα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ