aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες που πίνουν διαχρονικά το αίμα μας»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες που πίνουν διαχρονικά το αίμα μας»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση κατά του Γιάννη Τσαχειλίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτήν, τονίζεται χαρακτηριστικά πως ο «ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.

Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.

Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ