aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΕ ΑΕΚ σε Κωστένογλου: «Θα αποτελείς για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ»!

ΠΑΕ ΑΕΚ σε Κωστένογλου: «Θα αποτελείς για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ»!

Τιμή για όλους στην ΑΕΚ αποτελεί η συνεργασία με τον Νίκο Κωστένογλου, όπως γράφει στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και τονίζει πως πάντα θα αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της.

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Ελληνας προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στις 26 Αυγούστου, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, και κατάφερε να την οδηγήσει με ασφαλή βήματα στην έξοδο από την αγωνιστική κρίση στο ξεκίνησα της σεζόν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στον Νίκο Κωστένογλου και στους άμεσους συνεργάτες του για την προσφορά του σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, η οποία ταυτίστηκε με την τρίτη προπονητική του θητεία στον πάγκο της ομάδας μας.

Με την ίδια ταπεινότητα και αφοσίωση, που τον χαρακτήριζε από την πρώτη μέρα που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστής το 1994 και για έντεκα ολόκληρα χρόνια, εργάστηκε και πάλι ως πιστός στρατιώτης για το καλό της ΑΕΚ, κερδίζοντας με τη δουλειά του και το ήθος του τη θέση που του αξίζει στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά και την καθολική εκτίμηση στη συνείδηση των φιλάθλων μας.

Νίκο Κωστένογλου, αποτελεί τιμή για όλους μας η συνεργασία μαζί σου για όλο αυτό το διάστημα που κάθισες στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου.

Θα αποτελείς για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ