aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάμπλο Γκαρσία: «Το τι κάνει ο Ολυμπιακός το ξέρουμε πολύ καλά εδώ και… 60 χρόνια»

Πάμπλο Γκαρσία: «Το τι κάνει ο Ολυμπιακός το ξέρουμε πολύ καλά εδώ και… 60 χρόνια»

Την προσωπική του «βεντέτα» με τον Ολυμπιακό συνέχισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Λίγες μέρες μετά το ποστάρισμα για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ (στο οποίο επικαλέστηκε την περίφημη φάση με τη γροθιά στον Ντιόγκο), ο Ουρουγουανός επιτέθηκε και ευθέως στους «ερυθρόλευκους».

Σε συνέντευξή του λοιπόν στη «Forza» και ερωτώμενος για την ανάμειξη των Πειραιωτών στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας του «δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, άφησε αιχμές για τις πρακτικές που διαχρονικά θεωρεί ότι χρησιμοποιούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποσπάσματα της συνέντευξης Γκαρσία

Τι γνώμη έχεις για το VAR; Είσαι υπέρ ή κατά της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο;

«Σίγουρα σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Χρειάζεται βελτίωση, πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται πιο γρήγορα. Να μη χαλάει ο ρυθμός και να περιμένει όλο το γήπεδο μια απόφαση. Επίσης πρέπει να προσέξουν το οφσάιντ και να μην ακυρώνονται γκολ, επειδή κάποιος έχει μεγάλη… μύτη ή μεγάλα δάχτυλα. Ή στα πέναλτι, όταν βλέπεις ξανά τις φάσεις σε αργή κίνηση όλα είναι πέναλτι. Αλλά δεν είναι έτσι».

Αν είχες απέναντι σου τον Ιβάν Σαββίδη, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα, γενικά, που θα του ζητούσες να κάνει για την ομάδα;

«Πρώτα από όλα θα έλεγα ευχαριστώ για όλα όσα κάνει για τον ΠΑΟΚ. Μετά θα είχα να δώσω κάποιες συμβουλές για το ποδόσφαιρο, αν ήθελε, και, τέλος, υπάρχει κάτι ακόμα, αλλά είναι μυστικό».

Πώς είδες την πορεία της πρώτης ομάδας, έστω κι αν η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μια και απομένουν τα πλέι οφ, αλλά και η διοργάνωση του κυπέλλου;

«Αυτή τη στιγμή δουλεύω στην Κ-19. Έχω γνώμη και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να πω, καθώς είναι θέμα σεβασμού».

Πιστεύεις ότι η πορεία της επηρεάστηκε από την προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκαλέσει την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών σχετικά με την υπόθεση με την Ξάνθη;

«Το τι έκανε πάντα και το τι κάνει ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και… 60 χρόνια. Δεν πιστεύω πως αυτό επηρεάζει την ομάδα και αν την επηρεάζει, πρέπει να το κάνει ανάποδα και να προκαλεί θυμό, πείσμα και πείνα για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ