aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Οξυγόνο» για Απόλλωνα

«Ζωντανός» στη μάχη της παραμονής στη Super League έμεινε ο Απόλλωνας, μετά τη σημερινή πολύ μεγάλη νίκη του επί του Παναιτωλικού με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Γιώργου Παράσχου «έπιασε» την Κέρκυρα στην κατάταξη (υστερεί στην ισοβαθμία), δίνοντας έτσι ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 20΄ με τον Αλμπάνη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός είχε τη δική του καλή στιγμή, με τον Ναδάλες να «παίρνει τη μπουκιά από το στόμα» του Ντίας, που ετοιμαζόταν να πλασάρει τον Χουάντερσον. Κι ενώ το πρώτο ημίχρονο όδευε προς τη λήξη του, στο 45΄ και σε κόρνερ του Ναδάλες ο Μπαρμπόσα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αυτογκόλ), δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 58΄ ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματά του με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Αλμπάνη στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη (η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι). Το 2-0 δεν αποδείχθηκε σκορ ασφαλείας, καθώς με το πέμπτο γκολ του Ντίας στο πρωτάθλημα, στο 71΄, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 1-2, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ