aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟυζουνίδης: «Να δώσω παραπάνω από 100% και ως προπονητής»

Ουζουνίδης: «Να δώσω παραπάνω από 100% και ως προπονητής»

Την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου είχε ως προπονητής του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε σήμερα επισήμως από τον Γιάννη Αλαφούζου και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Στον ίδιο τόπο όπου 24 ώρες νωρίτερα κουκουλοφόροι οπαδοί είχαν τρομοκρατήσει με πρωτοφανή τρόπο τους παίκτες και το νέο τεχνικό της ομάδας. Κουβέντα δεν έγινε γι΄αυτό το περιστατικό και η παρουσίαση κύλησε με τρόπο αναμενόμενο.

ouzounidis-2

«Χαίρομαι που είμαι εδώ μετά από 19χρόνια. Πρώτος μου στόχος είναι να αλλάξω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. Παρά τις δυσκολίες είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να ζήσει στιγμές που είχα ζήσει και σαν παίκτης. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να αποκτήσουμε ταυτότητα σαν ομάδα. Δεύτερον να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να χαίρεται για αυτό που βλέπει και τρίτον να επιστρέψουμε σε χαρές και τίτλους. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Από αύριο κιόλας θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Είναι θετικό που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια γιατί θα βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα. Να προχωρήσουμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις όχι γιατί δεν έχουμε καλούς παίκτες αλλά για να κάνουμε την ομάδα όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου», είπε ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, του Εργοτέλη, του Πλατανιά, της Ξάνθης, του Ηρακλή και της ΑΕΛ.

ouzounidis-4

Επίσης πρόσθεσε: «Η ψυχολογία αλλάζει με τα αποτελέσματα, αυτό το ξέρετε. Είμαι εδώ για να τα βελτιώσω. Δεν είναι τόσο δύσκολο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που αλλάζουν την ψυχολογία. Από τη στιγμή που είναι καλοί οι παίκτες δεν είναι τόσο δύσκολο. Το κίνητρο είναι να κερδίζουν τα παιχνίδια και να παλεύουν για τη φανέλα που φοράει. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε και τα προηγούμενα χρόνια βλέποντας μια αγωνιστικότητα και σωστή νοοτροπία, χειροκροτούσε τους ποδοσφαιριστές. Εμείς αντιπροσωπεύουμε μια φανέλα και έναν κόσμο που είναι από πίσω για αυτούς πρέπει να δουλέψουμε. Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που μου αρέσει. Οι σχηματισμοί είναι για να λέμε… Θα προσπαθήσω μέσα από τις προπονήσεις να δω που μπορούν να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές και τι μπορούν να κάνουν. Θέλω ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ταυτότητα. Δεν είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάζεις διάταξη κάθε εβδομάδα».

ouzounidis-3

Και έκλεισε με μία υπόσχεση στον κόρμο: «Όπως τίμησα αυτή τη φανέλα σαν ποδοσφαιριστής, θα δώσω το 100% και κάτι παραπάνω και ως προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ