aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟυζουνίδης: «Είμαστε κοντά σε Λουτσιάνο, σε συζητήσεις με Καμπέθας»!

Ουζουνίδης: «Είμαστε κοντά σε Λουτσιάνο, σε συζητήσεις με Καμπέθας»!

Ικανοποιημένος από την εν γένει εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό με την Ολεξάντρια εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αφού στάθηκε στην καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά και στην έλλειψη μεσοεπιθετικών επιλογών, πρόβλημα που θα λυθεί με τις επικείμενες μεταγραφές, αναφέρθηκε στο θέμα της ενίσχυσης του τριφυλλιού.

Ο Έλληνας κόουτς, λοιπόν, αποκάλυψε πως το τριφύλλι είναι κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις με τον άσο της Αταλάντα, Καμπέθας, ενώ υπογράμμισε πως περιμένει ως την άλλη εβδομάδα 2-3 νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης

Για τις μεταγραφές: «2-3 μέρες τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω να δω τα νέα… Είμαστε κοντά από όσο ήξερα πριν το παιχνίδι. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή. Με τον Καμπέθας έχουμε κάνει συζητήσεις, ψάχνουμε 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Ξέρετε, όμως, πως είναι αυτά τα πράγματα στις μεταγραφές. Θέλω 2-3 μεταγραφές μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Μετά θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση για να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Τα κασέ είναι υψηλά αυτή την περίοδο… ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό: «Δώσαμε ένα φιλικό με μια αθλητική ομάδα, που δεν είχε μεγάλη ποιότητα. Μας βοήθησε να δουλέψουμε και να δούμε κάποια πράγματα. Αμυντικά είχαμε συνοχή, επιθετικά χρειαζόμαστε χρόνο, περιμένουμε και τους νέους παίκτες για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε καλά με όσους είναι εδώ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Για να είναι στην ομάδα, σημαίνει ότι υπάρχει λόγος… Δεν είναι στόχος να κερδίσουμε ένα παιχνίδι αυτή την περίοδο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα απογοητευτεί ή θα ενθουσιαστεί. Ξέρω ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε… Είναι αλήθεια, όμως, ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για την εικόνα των Άλτμαν-Κολοβέτσιου: «Ο Άλτμαν έκανε την πρώτη του προπόνηση την περασμένη Τρίτη. Του λείπει φρεσκάδα, αλλά έδειξε το ταλέντο του και θα μας βοηθήσει. Ο Κολοβέτσιος είναι πιο έμπειρος, ξέρει τα πράγματα στην Ελλάδα και είναι αμυντικός, άρα πιο εύκολο να προσαρμοστείς».

Για τον νεαρό Εμμανουηλίδη και τον Χατζηγιοβάνη: «Αυτά τα παιδιά θέλουν υπομονή και πολλή δουλειά. Θέλουν το μπράβο, αλλά και την πίεσή μας. Ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε, είναι ταλαντούχα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουν χαμηλά το κεφάλι. Όσο λιγότερο μιλάμε γι αυτά τα παιδιά, τόσο το καλύτερο…»

Για τους «κομμένους» (Βέμερ, Ρινάλντι, Τελάντερ, Ρέις): «Όσο είναι στην ομάδα, υπολογίζονται και δουλεύουν με τους άλλους. Θα θέλουμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να βρουν άλλη ομάδα, ωστόσο αν μείνουν, θεωρούνται μέλος της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ